Notícies

Celebració de Final de Curs

El 30 de juny, els mestres, professors i PAS de l’escola ens vam reunir per posar punt i final al curs 20/21. Un curs que ha estat intens, ple de reptes i de novetats; un curs, més que mai, per viure’l compartint.

 

Va ser un dia per agrair. Agrair que, malgrat tot, hem aconseguit superar les dificultats del dia a dia, perquè aquella incertesa i aquelles inseguretats que teníem al mes de setembre, mica en mica, s’han anat esvaint i hem pogut realitzar la nostra tasca diària amb la confiança que arribaríem a final de curs molt millor de com ens ho hauríem pogut imaginar.

 

Malgrat que no ha estat un curs fàcil, podem dir que l’hem superat amb nota. I això ha estat gràcies a la feina i la responsabilitat de tots nosaltres, a la col·laboració i ajuda de totes les famílies i a la bona predisposició i capacitat per aprendre i adaptar-se dels nostres alumnes, dels més petits als més grans.

 

Arriba el temps de descansar, de gaudir de la companyia dels més propers i també, perquè no dir-ho, d’enyorar aquells que ja no són amb nosaltres.

 

Mirem el futur amb esperança. L’esperança d’aquells que confien que, més aviat que tard, podrem tornar a abraçar-nos i demostrar, encara més, que som una gran família. A tots i totes, fins al setembre!

 

Related Articles

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme