Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2019-2020

Si tens uns fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Llibres i material

Menjador
Qui hi ha?

1 usuari/ària registrat en línia

Notícies

Projecte EntusiasMAT

Enviada per avillan el 04/Nov/2016 - 09:59

Aquest curs hem engegat un nou projecte de matemàtiques, anomenat EntusiasMAT,  adreçat als alumnes d’Educació Infantil 3, 4, 5 anys, i al Cicle Inicial de Primària (primer i segon).

És un projecte que permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i pràctica, connectada a la realitat dels nens i nenes. Aquest programa, sorgit de les aules  del Col·legi Montserrat, una de les escoles punteres del nostre país, s'està implementant amb gran èxit a més de 100 escoles de tota Catalunya.

El programa treballa les matemàtiques des de les intel·ligències múltiples (Howard Gardner, 2011, La inteligencia reformulada), és a dir, els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre un mateix concepte matemàtic de diverses maneres, partint de la manipulació, l’observació i l’experimentació, la qual cosa els dóna estratègies per ser competents en les situacions quotidianes.

Amb EntusiasMAT treballarem per tal que siguin capaços d’analitzar i solucionar situacions matemàtiques en un context particular i pràctic i que a partir de l’anàlisi d’aquest context siguin capaços de mobilitzar tots els seus recursos i sabers per resoldre eficaçment el problema.

Si voleu més informació podeu entrar a: 

 

Comentaris

  1. EntusiasMAT
    Como la vida misma.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra o Validat.