Notícies

Aplicació Bynapp

Enviada per avillan el 06/Abr/2017 - 08:32

Per tal de millorar la comunicació escola-família, implantarem a partir del tercer trimestre d'aquest curs l'aplicació Bynapp que ens permetrà fer-vos arribar de manera ràpida i eficaç algunes informacions que fins ara us arribaven per diversos canals (circulars, intranet...).

Bynapp és una aplicació que us haureu d'instal·lar al mòbil o la tauleta i que, un cop configurada, us avisarà cada cop que us enviem alguna informació. Es tracta d'un sistema de comunicació unidireccional escola-família, fàcil d'usar i segur. Permet informar de manera immediata del dia a dia dels alumnes als pares i compartir amb els familiars esdeveniments al calendari, documents, fotos, menú del menjador, circulars...

[1]

Tutorial de Bynapp [2]

Llegir notícia completa [3]

Per mitjà del vostre mòbil o tablet tindreu totes les comunicacions de l'escola agrupades i sempre al vostre abast.

És important que entengueu que es tracta d'un canal unidireccional escola-família. És a dir, podreu rebre informació de l'escola, però no podreu utilitzar Bynapp per contestar-la o fer-nos arribar missatges. Si us voleu comunicar amb l'escola, els tutors o els mestres, haureu d'utilitzar els canals habituals (agenda o la Intranet).

Procés a seguir:

 • Rebreu, a l'adreça de correu electrònic que vau facilitar a l'escola, un missatge que us indicarà l'usuari i contrasenya amb el qual us haureu d'identificar a l'aplicació.
Si arribada la data del 24 d’abril no us ha arribat cap missatge amb les dades, envieu un correu electrònic a avillan@sagradafamiliaviladecans.com [4] indicant el vostre nom i el dels vostres fills.
 • Descarregueu l'aplicació Bynapp des del Play Store (Android) o des del App Store (iOS).
 • Instal·leu l'aplicació al vostre dispositiu.
 • Executeu l'aplicació i introduïu el vostre usuari i la vostra contrasenya. Automàticament, l'aplicació detectarà les classes a les quals pertanyen els vostres fills.
 • A partir d'aquest moment el vostre dispositiu estarà preparat per rebre les nostres notificacions.

Tot i que l'aplicació és molt intuïtiva i fàcil de fer-la anar, aquí [5] trobareu un manual d'ús de Bynapp.

 

No hi ha comentaris.

Nomé els usuaris validats poden enviar comentaris. Enregistra [6] o Validat [7].

Enllaços
 1. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet//documents/tutorial_families.pdf
 2. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet//documents/tutorial_families.pdf
 3. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet//intranet/index.php?module=News&func=display&sid=127
 4. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet/mailto:avillan@sagradafamiliaviladecans.com
 5. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet//documents/tutorial_families.pdf
 6. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet/https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet/index.php?module=Users&func=register
 7. https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet/https://www.sagradafamiliaviladecans.com/intranet/index.php?module=Users&func=loginscreen&returnpage=https%253A%252F%252Fwww.sagradafamiliaviladecans.com%252Fintranet%252Findex.php%253Fmodule%253DNews%2526func%253Ddisplay%2526sid%253D127