Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL
Anna M. Janer | Adolescència

Anna Maria creixia en pietat filial i, en la mesura de la seva edat, es distingia en el compliment del que els seus pares li manaven. I per la rapidesa i alegria amb què ho feia, es guanyava l’afecte i l’estimació de tots.

 Si ja des de joveneta era obedient i molt dòcil als seus pares, a través dels anys creïxia el seu amor al treball. Li agradava ayudar la seva mare en la feina de casa. Llesta i caritativa per naturalesa, era feliç quan podia fer un servei a un altra persona.

Déu anava preparant, al llarg d’aquests anys, la noia que, més tard, es consagraria a un servei de caritat, amb la valentia i decisió que necessita una dona per a llançar-se al camp de batalla i socórrer els ferits, o bé, enterrar-los després d’haver-los ajudat a ben morir.

I Déu la preparava amb intrepidesa i coratge que cal també per desenvolupar la intel·ligència d’infants i joves mitjançant l’educació, per ajudar els ancians desvalguts, o bé, en els hospitals, alleujar als sofriments dels malalts.