Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL
Anna M. Janer | Casa de Misericòrdia

 En reformar-se la Casa de Misericòrdia, l’any 1849, li fou encomanada la direcció d’aquest establiment benèfic, el qual regí durant 10 anys amb gran sol·licitud i amb un admirable esperit de sacrifici.

No serien ja malalts els qui rebrien el servei de caritat d’Anna Maria, sinó orfes i desvalguts, els quals calia ensenyar les primeres lletres, ensems que tenir-ne cura com a mare.

Com que era un canvi a l’ensenyament, a l’Hospital de Castelltort, deixaren llibertats a les Germanes d’oferir-se voluntàries per aquesta tasca. Canvi, potser més aparent que real. Si mirem el seu significat bíblic, el malalt, l’orfe, la vídua, el marginat de qualsevol mena, és un pobre.

Així ho va entendre Anna Maria Janer. Moguda només per l’impuls de servir els pobres, veient en ells la imatge de Jesucrist, va acceptar de tenir cura d’aquells infants i de procurar llur desenvolupament integral. I el dia 6 de març, començà la nova tasca, juntament amb la Germana Maria Teresa Solà, que ja l’havia acompanyat també en l’exili a França.