Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL
Anna M. Janer | Lliçó mestra

Si la mort sol reflectir el que ha estat la vida, la mort d’Anna Maria Janer l’emmirallar perfectament, fa resum d’aquell seu passar per aquet món fent el bé a tothom, a semblança al Senyor.

Unes hores abans de morir, expressa el seu desig: " Voldria... el meu anhel és morir com a penitent per amor a Jesús, el qual va donar la seva vida per mi, clavat a la creu." I en demana permís a la Mare General.

Una germana que la vetlla, fa pocs dies que ha perdut la seva mare. La Mare Janer s’adona que hi és, i, agafant-li la má amb tota tendresa, li diu tres vegades: Fill meu!

Seran les seves darreres paraules. I posada a terra –una màrfega sobre el dur paviment-, ens donarà, sense paraules, la seva més gran lliçó de caritat.

La Mare Anna Maria Janer morí a la Casa Noviciat de Talarn, plena de dies i de mèrits, l'11 de gener de l'any del Senyor 1885. Les seves despulles mortals foren traslladades, el 19 de novembre de 1951, a la Seu d'Urgell i el 1961, a l'església de la Sagrada Família de la mateixa ciutat, on reposen actualment. Des de l'any 1953, previ el corresponent procés informatiu diocesà, hi ha introduïda la Causa de Beatificació.