Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

SAGRADA FAMÍLIA D'URGELL
Anna M. Janer | I, avui...

Amb la seva mort , Anna Maria, no ens deixava per sempre…

La seva vida havia estat un continuat ensenyament, no teòric sinó de pràctica, d’amor a Déu i al germà. Com Sant Pau podia dir: " He fet un bon comba, he acabat la cursa, he conservat la fe! "

 I passava el relleu a les seves filles.

En aquest cent anys, la cursa no ha parat. Ha passat per tots els indrets, portadora d’un missatge de fermesa i de dolcesa, d’amor a déu i de caritat feta servei .

I el relleu ha anat passant per les mans de moltes Germanes, que amb heroica generositat, han fet posible que el missatge d’Anna Maria arribés des de Catalunya a tota Espanya, a Andorra, a Bèlgica, a Anglaterra, a Itàlia, i, mar enllà, a Argentina, Brasil, Uruguai, Paraguai, Xile i Colòmbia.

Cent anys després, ressona encara el seu consell que ens empeny i ens dóna coratge:

"Estudieu i mediteu la vida de Jesucrist; tota ella és plena d'ensenyances per a nosaltres"

Jo també sóc filla de la Mare de Janer. I estic contenta de ser-ne. I voldría que tothom conegues qui fou Anna Maria Janer.

Jo també he agafat el relleu. Soc en un col·legi amb alumnes de totes les edats. M’agrada escriure i ajudar als nois i noies i a créixer, a transformar-se en els homes i dones del món nou, de demà.

I segueixo la cursa, fins a arribar a la meva meta, fins a deixar el relleu en unes mans joves. Unes mans que vulguin, al seu torn, seguir la cursa d’estimar i fer estimar Crist.

Vols tu, agafar-ne el relleu?