Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

PROJECTES D'INNOVACIÓ
EMAT 

El curs 2016-2017 vam engegar un nou projecte de matemàtiques, anomenat EMAT,  adreçat als alumnes d'Infantil i Primària.

En aquest curs 18-19, el seu desplegament ja arriba a 5è de Primària.

És un projecte que permet treballar les matemàtiques de manera vivencial i pràctica, connectada a la realitat dels nens i nenes. Aquest programa, sorgit de les aules  del Col·legi Montserrat, una de les escoles punteres del nostre país, s'està implementant amb gran èxit a més de 100 escoles de tota Catalunya.

El programa treballa les matemàtiques des de les intel·ligències múltiples (Howard Gardner, 2011, La inteligencia reformulada), és a dir, els alumnes tenen l’oportunitat d’aprendre un mateix concepte matemàtic de diverses maneres, partint de la manipulació, l’observació i l’experimentació, la qual cosa els dóna estratègies per ser competents en les situacions quotidianes.

Amb EntusiasMAT treballarem per tal que siguin capaços d’analitzar i solucionar situacions matemàtiques en un context particular i pràctic i que a partir de l’anàlisi d’aquest context siguin capaços de mobilitzar tots els seus recursos i sabers per resoldre eficaçment el problema.

Si voleu més informació podeu entrar a: