Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

1 usuari/ària registrat en línia

PROJECTES D'INNOVACIÓ
Integració de les TAC  

El curs 2015-2016 la nostra escola va participar en el Pla d'integració de les TAC en els processos d'aprenentatge. Aquest projecte va estar organitzat per l'Ajuntament de Viladecans, que va dotar al nostre centre amb 60 tablets.

Aquest curs 2018-2019 l'escola ha fet un gran esforça econòmic per canviar bona part del parc tecnològic del centre. Així, s'han canviat els ordinadors d'una de les aules d'informàtica i s'han ampliat les capacitats dels de l'altra. A més a més, s'han substituït tots els portàtils dels dos carros que s'utilitzen per treballar a les aules ordinàries, de manera que comptem amb 60 màquines noves. Dintre d'aquesta actualització tecnològica s'han adquirit també 30 iPads per treballar a Infantil.

I com a projecte important, s'ha dotat a cada alumne de 1r d'ESO amb un portàtil, de manera que treballen amb llicències digitals en lloc de llibre en paper.

Aquest és un nou pas en el Programa per a la Millora de l’Èxit Educatiu impulsat des del Departament d’Educació i que pretén promoure l’ús de noves metodologies educatives que es recolzin en l’ús de dispositius tecnològics per adaptar el fet educatiu a les noves necessitats que planteja la societat.