Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

PROJECTES D'INNOVACIÓ
Programació a l'escola  

La nostra escola ofereix, des de fa moltíssims anys, la matèria complementària d'Aplicacions de les TIC, gràcies a la qual tots els alumnes passen una hora a la setmana per les aules d'Informàtica.

El curs 2016-2017 vam treballar en la reestructuració d'aquesta matèria per tal de reservar un trimestre a cada curs per treballar la programació informàtica. D'aquesta manera, l'últim trimestre tots els alumnes de l'escola, d'I4 a 4t d'ESO, dissenyen els seus programes informàtics.

La programació és el procés de dissenyar, codificar, depurar i mantenir el codi font de programes computacionals. El codi font és escrit amb un llenguatge de programació. El propòsit de la programació és crear programes que tinguin un comportament desitjat.

Actualment una persona ha deixat de ser simplement un consumidor digital per convertir-se en creador i receptor al mateix temps. Per aquest motiu, l’escola ha d'aprofitar per ensenyar als nens que poden utilitzar l’ordinador per realitzar múltiples tasques i al mateix temps poden interactuar-hi per crear programes que els ajudin a resoldre altres tasques.

L'Scratch és un projecte educatiu de llenguatge de programació creat pel grup Lifelong Kindergarten, MIT Media Lab a Massachusetts, sota la direcció de Mitchel Resnick. Ofereix de forma gratuïta una eina de programació que poden utilitzar els nens des de ben petits.

El següent pas serà la introducció de la Robòtica, com un pas més per portar la programació a la vida real. Els professors ens estem formant per poder portar-ho a terme.


">