Recuperar contrasenya

Si has oblidat o perdut la teva contrasenya d'entrada a SAFAnet, segueix les passes que t'indiquem en aquest enllaç.

Preinscripcions 2020-2021

Si tens un fill/a de dos anys o un fill/a que cursa 6è EP i busques escola.....vine i t'ensenyem la nostra escola. Omple aquest formulari.

Menjador
Qui hi ha?

0 usuaris registrats en línia

PROJECTES D'INNOVACIÓ

Altes capacitats

La nostra escola té dissenyats diferents programes on els alumnes d'altes capacitats (AACC) poden desenvolupar el seu potencial i gaudir del seu aprenentatge i de les seves descobertes. Es posen en pràctica metodologies basades en la pròpia motivació, a l'hora que es potencia la creativitat i el treball col·laboratiu. Sabem que si cuidem el talent en generem molt més. Per aquesta raó, actualment és una de les nostres línies estratègiques.

L'equip docent,  juntament amb la Comissió d'Atenció a la Diversitat, realitza la detecció, valoració i atenció de tots aquests alumnes. Estem convençuts que el paper de la família és clau pel treball en xarxa i pels diferents abordatges. Amb l'objectiu de que tots aquests alumnes arribin a  desenvolupar les seves capacitats hem creat el projecte Diver-Bit i a secundària el projecte Diver-Gent. Dos camins vius i dinàmics on tota la Comunitat Educativa s'enriqueix..