Diploma Dual

Diploma Dual

Preparant els estudiants per als nous reptes

El Diploma Dual és el programa oficial de convalidació internacional de títols de batxillerat creat i desenvolupat per Academica Corporation, que permet als alumnes obtenir 2 titulacions simultànies: la pròpia del seu país i l’American High SchoolDiploma.

Quan finalitzen els seus estudis, els alumnes del Diploma Dual aconsegueixen exactament la mateixa titulació que els esudiants dels EE.UU en finalitzar el High School, que està reconeguda a tots els estats i a totes les universitats del món.


Els alumnes del Diploma Dual només han de cursar 6 assignatures per obtenir la titulació americana. Els convenis internacionals aconseguits per Academica i l'excel·lència educativa del programa permeten obtenir la màxima convalidació possible: 75% dels 24 crèdits necessaris per obtenir l'American High School Diploma.

D'aquestes 6 assignatures, 4 són del curricular obligatori i 2 de l'electiu, cosa que permet als alumnes cursar assignatures de gran interès que no són al currículum europeu i ofereixen un plus de motivació a l'estudiant ampliant el seu vocabulari en matèries que no treballarien en anglès: Fotografia Digital, Criminologia, Psicologia…

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme