93 658 08 99
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.   Contacte

 

SAFA social

SAFA Social

L'escola com a part de la societat

La nostra Escola fomenta els valors socials i manté una estreta relació amb el món del qual formem part. Per això, fem accions que fomenten la solidaritat de tota la nostra comunitat.

Cadena Solidària

Dintre de la campanya solidària Nadal per a tots, aquest curs vam poder recuperar la Cadena solidària per portar els materials recollits a Càritas. La tarda del 20 de desembre, tots els alumnes i mestres de l'escola vam gaudir amb aquesta activitat de compromís i col·laboració.

Marató Solidària Janeriana

El divendres 28 d'octubre, transmès pel nostre canal de youtube família janeriana enviu i facebook live, celebrarem una Marató Solidària per recaptar fons per a les obres socials de la família janeriana al món.
Image

Paradeta solidària de Sant Jordi

En el projecte d’Aprenentatge Servei, algunes alumnes de 3r d’ESO van preparat tot de manualitats (punts de llibre, imants, clauers…) per recollir fons per a les missions solidàries de la @familia_janeriana.

Finalment, es van recaptar 282 €.

Solidaritat amb Ucraïna

Per mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes de la guerra a Ucraïna, ens adherim a la campanya de recollida d'aliments i altres articles de primera necessitat que s'està fent des del Consulat d'Ucraïna.

Teniu més informació i explicació de com participar en aquest enllaç.
Image

Acció solidària

El 21 de desembre vam portar a terme l'acció solidària amb què, degut a la pandèmia, vam haver de substituir la nostra tradicional Cadena solidària. Però classe per classe, els alumnes de la nostra escola van desplaçar-se fins a l'església de Sant Joan per portar tot el material que es va recollir durant la campanya Nadal per a tots.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com

Accés