SAFA social

SAFA Social

L'escola com a part de la societat

La nostra Escola fomenta els valors socials i manté una estreta relació amb el món del qual formem part. Per això, fem accions que fomenten la solidaritat de tota la nostra comunitat.

Sorteig per a Guinea

Gràcies al voluntariat d'alguns alumnes de 4t d'ESO, hem pogut dur a terme la campanya solidària a favor de l'escola de la Sagrada Família d'Nsork, a Guinea Equatorial.

Finalment, hem recollit 325,61 € que es dedicaran a l'adquisició de material escolar per a aquells alumnes que tinguin més dificultats en el seu aprenentatge.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.
Image
Image

Sant Jordi solidari

El passat 23 d'abril, diada de St. Jordi, l'alumnat de 3r d'ESO va posar a la venda llapis solidaris elaborats per ells mateixos dins l'Aprenentatge i Servei Sant Jordi Solidari.

En total es van recollir 207,20 € que s'han fet arribar com a donatiu a les Germanes de la Sagrada Família d'Urgell per l'obra que té a Nsork (Guinea Equatorial).

Moltes gràcies a tots per haver col·laborat en aquesta iniciativa social!"

Buscant el Mamut

El passat dissabte 22 d'abril, dins dels actes de Sant Jordi, a les 17:30 h, davant la llibreria dels "Nou Rals" es va presentar el conte Buscant el Mamut de les nostres ex-alumnes Ares Tolo, Laia Zambrano i Paula Bonilla
 
El conte no estava a la venda, però es podia aconseguir fent la donació d'un llibre adquirit als "Nou Rals" i dipositant-lo a la caixa solidària que es trobar en l'acte. Els llibres donats es van portar  al CRAE de Sant Climent (nens i nenes de 0 a 11 anys).
 
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració.
Image

Cadena Solidària

Dintre de la campanya solidària Nadal per a tots, aquest curs vam poder recuperar la Cadena solidària per portar els materials recollits a Càritas. La tarda del 20 de desembre, tots els alumnes i mestres de l'escola vam gaudir amb aquesta activitat de compromís i col·laboració.

Marató Solidària Janeriana

El divendres 28 d'octubre, transmès pel nostre canal de youtube família janeriana enviu i facebook live, celebrarem una Marató Solidària per recaptar fons per a les obres socials de la família janeriana al món.
Image

Paradeta solidària de Sant Jordi

En el projecte d’Aprenentatge Servei, algunes alumnes de 3r d’ESO van preparat tot de manualitats (punts de llibre, imants, clauers…) per recollir fons per a les missions solidàries de la @familia_janeriana.

Finalment, es van recaptar 282 €.

Solidaritat amb Ucraïna

Per mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes de la guerra a Ucraïna, ens adherim a la campanya de recollida d'aliments i altres articles de primera necessitat que s'està fent des del Consulat d'Ucraïna.

Teniu més informació i explicació de com participar en aquest enllaç.
Image

Acció solidària

El 21 de desembre vam portar a terme l'acció solidària amb què, degut a la pandèmia, vam haver de substituir la nostra tradicional Cadena solidària. Però classe per classe, els alumnes de la nostra escola van desplaçar-se fins a l'església de Sant Joan per portar tot el material que es va recollir durant la campanya Nadal per a tots.

Col·legi Sagrada Família

Pots seguir-nos a través de les xarxes socials:

 

On som

Ens pots trobar a

  • Estrella, 1 (08840-Viladecans)
  • 93 658 08 99
  • direccio@sagradafamiliaviladecans.com
Free Joomla templates by Ltheme